Ankieta potrwa do 13.05.2009 proszę o oddawanie głosów a następnie napisanie posta, poniżej dlaczego taka decyzja a nie inna.
Podanie od langus3
Kordy Planety Matki:
3:22:11
Ile masz lat?:
27
Ile masz punktów?:
250k
Byłeś już w jakimś sojuszu? Jak tak to w jakim?:
Nie
Co wniesiesz do A NJ?:
Swoją osobę;-), a tak na serio to mam zamiar trochę powalczyć i mam nadzieję pomóc Wam w rozwijaniu sojuszu.
Jakie masz doświadczenie z Ogame?:
Ładnych kilka lat temu działałem na 5 jakiś rok ale potem matura i egzam na studia i trochę odpuściłem
Jedna z najwazniejszych zasad obowiazujacych to pomoc innym gracza sojuszu jak i aktywne udzielanie sie na forum! Czy akceptujesz to??
Oczywiście, że tak, ale piszę w obecnym czasie mimo, że nie jestem jeszcze w top1300 (myślę że nie zajmie mi to dużo czasu bo szybko się rozwijam), ale zwracam się z pytaniem czy w ogóle mogę liczyć na przyjęcie do sojuszu w przyszłym czasie.
Prześwietliłem tego pana pod względem rozłożenia planet to mimo zacięcia do walki jak pisze rozłożenie raczej mało sprzyjające. Rzekłbym, że raczej pod eko 8 planet w 3G jedna 2G zero moonów z tego, co widzę to konto było w jakimś sojuszu o nazwie "Muniek" i teraz pytanie czy konto dostał od kogoś i nie wiedział pisząc, że nie był czy porostu się nie przyznał się. Odnośnie TOP aktualny teraz to 1463 nie spełnia progu, ale w sumie nie dużo brakuje. Podoba mi się jedna sprawa tzn. wiek, że nie jest to jakiś smarkacz, co ma 13 lat i że zaraz mu się znudzi. Podsumowując jestem na TAK, mimo że jest kilka minusów, ale jestem dobrej myśli.
ma moona na koloni w 3:22:11
Ogolnie rowniez jestem na tak, wiek odpowiedni, top jeszcze nie spelnia ale malo mu brakuje. Ode mnie dostaje szanse a od was?
Użytkownik
ogólnie jestem za, często go szpiegowałem zresztą jak wszystkich w ostatnim czasie w 3 gali